In de industriële sector bieden wij op maat gemaakte, gespecialiseerde elektrische oplossingen. Van geavanceerde automatisering tot betrouwbare energievoorzieningen, wij staan klaar om aan al jouw industriële behoeften te voldoen.

Laadpalen vormen een innovatieve oplossing voor elektrische voertuigen, geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een gecertificeerde installateur van Smappie. Verken de mogelijkheden voor duurzame mobiliteit en stap mee in de toekomst van elektrisch laden.

Met de toenemende eisen van de EPB-normen is een warmtepomp vrijwel standaard geworden in moderne woningen. Onze hoogwaardige warmtepompen van het merk CTC zorgen op een ecologische wijze voor een warme woning in de winter. Kom gerust een kijkje nemen bij onze referenties, zowel voor lucht-water (buitenunit) als grond-water (horizontaal of boringen).

Zonnepanelen zijn niet alleen een duurzame keuze, maar vormen ook de sleutel tot een efficiëntere elektriciteitsvoorziening. Bij Electro Vandevoorde streven we ernaar om jouw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst. Ontvang een gepersonaliseerde offerte en ontdek hoe onze oplossingen met zonnepanelen jouw woning of bedrijf verbeteren.

De integratie van domotica in je woning maakt je leven niet alleen veel eenvoudiger, het biedt ook een verhoogde veiligheid en een lagere energiefactuur. Domotica is toepasbaar voor zowel kleine als grotere projecten. De tijd waarin domotica exclusief was voor grotere villa’s behoort tot het verleden. Ontdek ook onze Home Assist functionaliteiten, waarmee we je woongemak verbetert.

Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken in Tielt en de omliggende regio. Of je nu bezig bent met een renovatie of kiest voor nieuwbouw met traditionele elektriciteit, wij staan paraat om je te ondersteunen. Ons aanbod omvat diverse merken met een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden.