Wie zijn wij?

Familiebedrijf Vandevoorde, opgericht in 1994, staat tot op heden garant voor al jouw elektriciteitsoplossingen. Bij ons gaan traditie en innovatie hand in hand. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw situatie. Wij geloven in de naadloze samenhang tussen diverse aspecten van elektrotechniek, van warmtepompen die communiceren met domotica tot de integratie van algemene elektriciteit en zonnepanelen. Ons doel is een geïntegreerde aanpak voor optimale resultaten.

Onze waarden

Vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid zijn niet slechts woorden voor Electro Vandevoorde, het vormt de essentie van wie we zijn. Ons toegewijde team streeft naar ongeëvenaarde kwaliteit in elk project, waarbij we met passie en precisie vakmanschap leveren. We geloven in innovatieve oplossingen, streven naar vooruitstrevende keuzes en zetten ons in voor een toekomst vol vernieuwing. Hierbij gaan we ook voor betrouwbaarheid, we focussen ons op langdurige relaties met klanten, gebaseerd op integriteit en klanttevredenheid.

Laat ons samenwerken?

Klaar om jouw elektriciteitsprojecten aan te pakken of heb je nog vragen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder met al je elektriciteitsprojecten in regio Tielt.